Selasa, 25 November 2014

Plain halfmoon berharga rm 20

Assalammualaikum, kali ni nak promote plain halfmoon. Jenis kain chiffon georgette. panjang 2 meter. yang penting x jarang. Harga hanya rm20 dan rm35/2pcs. untuk tempahan boleh whatsapp 01126173196. harga x termasuk postage. cod di area putrajaya:)


Hari ni menyempat je aku nak buat kek. Warm cinnamon cake with vanilla strawberry ice cream. resepi kek ni aku amik dari citer manis yang kt tv 3 tu. lepas tu ais krim aku buat sendiri. jimat! hahaha. rase dye sedap!


XOXO:D

Isnin, 24 November 2014

tart shell

Assalammualaikum, rasa nya ramai yang tahu nak buat cheese tart, choc tart ngan fruit tart. Tapi mesti ramai malas nak buat tart shell, yang dye punya mangkuk sebab nak buat benda tu leceh sikit. Ambil masa yang lama nak buat. Tak pe, boleh beli dari saya tart shell. Senang je, korang just buat isi dalam nya je. harga untuk 100 psc RM 26 kalau nak beli sikit2 pon boleh 50 pcs RM 15. Untuk tempahan boleh whatsapp 011-26173196 :)

XOXO:D



Plain chiffon halfmoon hanya rm15

Assalammualaikum, Hari ni saya nak promote plain halfmoon. Halfmoon ni jenis kain Chiffon biasa. Jarang sedikit, bila lilit tak nampak jarang sangat. Panjang 2 meter dan lebar 21 inchi. Harga hanya rm15 dan kalau beli 2 helai bole rm28. untuk order boleh whatsapp 011-26173196/017-6193755 :) cod hanya di sekitar putrajaya sahaja:)

XOXO:D


Rabu, 19 November 2014

choc crinkles cookies

Assalammualaikum, hari ni ada buat crinkles cookies, perisa coklat. yum2 sedap tau rasa choc yg bes. Di sini saya nak promote choc crinkles cookies, 200 g RM10. Boleh la nak bagi hadiah kt kengkawan ke. saya siap letak reben skali. untuk order boleh whatsapp 011-26173196. pick up area putrajaya. Boleh post jgk tau:)

XOXO:D




Selasa, 18 November 2014

Halfmoon Shawl

Assalammualaikum, hari ni saya nak promote ciked shawl yang saya jahit sendiri dan saya jual. beli jangan x beli tau. murah je. ni harga promosi saya bagi sempena hujung tahun ni. Insyaallah. mula-mula saya nak perkenalkan plain halfmon chiffon, halfmoon ni konfom labuh tutup dada sebab panjang dye 2 meter dan lebar 21 inch, besar kan, yang ni stakat ni hanya ada warna purple ke pink je, x berapa jarang kalau lilit 2 kali, harganya sangat murah hanya rm15/pcs kalau beli 3 pcs akan dapat beli dengan harga rm36


Ade lagi satu halfmoon, iaitu mira's halfmoon shawl, kain dye jenis chiffon high quality, x jarang, labuh dan tutup dada sebab panjang 2 meter dan lebar 21 inch, pilihan warna yang ada warna ungu dan harga nya pun sgt murah rm20/pcs dan rm57/3pcs, yang paling penting dye bg keselesaan pada si pemakai, sejuk je bila pakai.


Yang terakhir, Idora's glitter wide shawl, kainnya x jarang sesuai untuk semua muslimah, sangat labuh, lebar 30 inch dan panjang 2 meter, sesuai dipakai untuk event, majlis kawin atau dinner, harga pun berpatutan, rm32/pcs dan jika beli lebih daripada 3 boleh dapat beli dengan harga rm90. Pilihan warna yang ada hanya soft baby pink dan soft blue.


Buat masa ni hanya warna yang saya upload ni je ada. Nanti saya update warna yang baru. InsyaAllah. Tunggu!!:)
Untuk order boleh whatsapp 011-26173196/017-6193755. Harga tak termasuk postage :)




XOXO:D

Choc Chip cookies

Assalammmualaiku, hari ni ada buat cookies untuk kawan si alep. Budak-budak suka sangat makan choc chip cookies ni sebab dye sangat rangup macam kat famous amos tau!Rase dye sangat sedap dengan wujudnya choc chip dan almond. yum2:) Harga dye x mahal, hanya RM10 untuk 200g (25-28 pcs) Boleh beli untuk anak-anak. Boleh juga beli untuk diberi kepada sahabat, sedara-mara dan kenalan :) Untuk tempahan boleh hubungi 011-26173196. Pick up di Putrajaya. Boleh juga dipos :)


XOXO:D



choc chip dalam proses